Testament mioritic

Deciiii, am personalitati multiple, adica multe, foarte multe.
Exemplu: cand vorbesc cu tine o personalitate iti zambeste, una te injura, una isi imagineaza cat de penibil esti si alte cateva rad de penibilul tau si dupa toate aste mai ramane loc de-o personalitate care-i sa-i fie mila de tine, cei drept e o personalitate marginalizata, dar asta-i alta poveste. Fiecare personalitate are particularitatea ei si fiecare personalitatea vrea o doza de sadism intelectual.
Cica sunt prea frustrat si neinteles asa ca mi-am facut blog sa-mi eliberez frustarile si sa ma fac inteles. Tu ma intelegi???? Sigur nu? Am o vaga impresie ca e greu sa citesti, e greu sa intelegi, daca nu contine cuvinte gen porno, filme sau you tube, nu se merita citit. Totusi, cine e pregatit sa incerce sa ma inteleaga??? Eu nu sunt, nu vreau sa si inteleg ceea ce evit zi de zi, adica pe mine in toata splendoarea nimicului meu, sau supraMEU. Stiu ca era cu Eu SupraEU etc, but don't care, eu nu caut logica, doar constat ca e ocolita, evident, ca si in titlu, raportez totul la logica mea. E cea mai buna din lume si stii de ce? Pentru ca e logica considerata buna de-o multime de personalitati. E un fel de univers intre celule si hematii, este complexitatea Fight Club, este efervescenta unei secunde disecate in noptile nedormite.
Am ales sa pasesc pe pamunturile necunoscute ale internetului, cu pasi marunti de furnica, pentru ca aici este mult mai periculos decat sa te duci intr-o puscarie si sa urli ca tu esti liber. Aici toti sunt distrugatori de vise si concepte, aici totul se mananca incet si bine, se rumega pana ies fecalele curate. Nu am vise care sa-mi devina ruine si nici nu am concepte bine puse la punct, nu am viziune si nici morala si nici macar nu sunt convins ca exist. Oare " surfez deci exist" " blogez deci exist" mananc litere si subiecte deci exist" Nu, nu scriu romaneste si nici r0m@n3st3, nu tin la limba romana si nici la englezisme nu mor daca caut( cacofonie) sa fiu corect dar nici nu am chef. O sa fac exact ce am chef pentru ca nu servesc cultura si nici lectii ci doar senzatii si aberatii sunb forma de logica, evident logica mea. Oare asa o fi? Sigur va fi!