09.06.2010

Chestiuni

E un fel de chestie interesanta sa te uiti pe gaura chei si sa nu vezi nimic interesant ci doar fapte banale, cu toate ca tu stii ca mai mult de atat nu exista. Si hamlet vroia sa-l doara in pula, in pula ala putrezita a soldatului, dar hamlet avea greutati ancestrale in coaie, asa ca nu se putea concentra la durerea puli, practic pentru el nu exista. Eu nu mi-s hamlet. asa ca-mi simt coaiele usurate, sunt personaj real, nu ma creat fufa de shakespeare, so traiasca pizda.
Visul neimplinit este eradicat de blogeri nefututi, ei gasesc o rezolvare la tot, chiar si la futu-n cur.....pasiv. Azi nu mai exista prosti ci doar cititori de cancan, restu e, pula mea, blog.
Daca vrei sa fii printre primi la cioplit nuante de sinucidere, asculta-mi sfatul, nu te uita la chiloti lu bunicata, de obicei cacatul in excesul de pe fata altuia ne salveaza de la ce-i mai rau, adica sa nu cunosti substratul barfei.
Zeama de varza e ce mai buna inventie de la aparitia puli belite nespalate. Berea nu uita nici o clipa ca este in deplina functionaliate atunci cand scoti pula la buda. Femeia cere sentimente si ganduri proFUNDe. Momentul prielnic este iritant chiar si atunci cand uiti ca nu conteaza si basina iese, dar e doar zeama de varza, draga mea!
Sunt si eu ecologist, ajut stratul de ozon cu respiratia mea naturala. Cer senin sa nu te uiti la mine cand cersesc simpatia pizdei tale si daca nu pica, strang gunoiu din reflexele mele impotente. Pizda ta vede, dar nu vrea complicatii, vrea cinism si devotament, adica nu poate sa suga fara colgate si fara sa fie sigura ca devine vedeta youtube, spre excitatia ta, draga.
Unicornul a vrut sa-si mestece singur mamaliga si a rezultat paine grahan cu margarina, din nepasare nu a cercetat problema si a rezultat un colapt mondial a pietei de mamaliga fara cocoloase. Sau perindat maslinele, gospodinele cu vergele aurite ( sotii de marinari ) si ceva papura necoapta. Stelele, in nepasarea lor, priveau ca la teatru, dar daca totul era moca, le durea in raza de lumina despre ironia unui cacat de cornat. Spre final de ciclu.....a curs sange, sau cum morti masi o fi disparut.
Asa cum totul are un rost, piticul neifricat, expert in opinii fara rost, a marait gratis despre anormal si si-a scos un testicul la vanzare. Si daca gandul tau este despre evidenta, crede-ma ca tu nu stii nimic. Este un complot impotriva umanitati, eu fiind umanitatea!

Un comentariu:

  1. super tare ,interesant,acum sunt in masina,nu am avut timp sa citesc ,dar il voi baga la _urmariti_ si cand voi ajunge home, ma voi amuza ,e tare marfa blogul,bafta

    RăspundețiȘtergere