14.06.2010

Donati o pizda si un kill de prezervative, sa nu mor

Nu vreau sa mor! Nu vreau sa mor pana nu sunt pe deplin convins ca am existat. Poate am nevoie de un pistol la tampla si o pizda care sa-mi suga pula. Poate am nevoie de o doza de absolut, a la Cioran, sa inteleg ca totul are sens. Poate am nevoie de o doza de oligofrenie sa inteleg ca totul are sens.
Daca ar fi sa cataloghez dovezile ca am existat as lasa cel mai mare gol din viata mea. Poate pizdele, berea, ironiile gratuite si munca in exces ma vor ajuta. Dar sunt mai trecatoare decat o erectie la filmul lu Andresan.
Nu vrea sa mor fara sa stiu ca ceva a fost facut doar pentru mine sau ca eu am facut ceva care ma scos din multime. La modul ce mai stupid, o femeie a fost facuta doar pentru mine, dar pana acum i-au infundat multi gaurile, asa ca nu. Dar ma va iubi pe mine cum nu a iubit pe nimeni. Adica cum? Imi va suge pula de fiecare data cand ii fac semn? Nu cred, emanciparea e mai puternica ca iubirea. Iubirea este ceea ce mai ramane dupa fitze, drepturile femei, emancipare, shoping si barfe cu fetele, asta daca chiar esti norocos si inca nu a aparut pula numaru 2.
Nu vreau sa mor inainte sa se pise nepoti in poala mea. De fapt ma mai gandesc la asta, ca oricum nu vreau nepoti. Morti masi, nu vreau sa vad unu care e nemuritor si eu ma zbat intre pastile si groapa. Ma fut pe ea de mostenire, ca oricum o sa dea la buci cum o sa aibe chef si o sa uite sfaturile mele de cacat.

Continuarea cu alta ocazie. Acum m-am deprimat si vreau sa mor, asa ca nu mai are sens.
P.S. Imi fac si eu campanie umanitara pe blog.
" Donati o pizda si un kill de prezervative, sa nu mor."

2 comentarii: