10.06.2010

infractiune

Nu ca ar conta cat de putin ca eu acum sunt trist, sunt trist pentru ca nu-mi iese nimic. Cand am cautat un cuvant potrivit pentru a descrie o vaca, ma lovit mustrarea. Cand trebuia sa-i explic vaci ca rumega fara sens, ma lovit lipsa de masculinitate. Cand trebuia sa-i spun ca e cea mai prosta bovina de pe fata pamantului ma lovit erectia, morti masi, si m-am calmat, deja vaca se transformase in pizda, tate, cur.
Nu ma intristeaza lipsa de reactie cand simnt lipsa de motivatie, este un moment sumbru atunci cand caut fericirea si defat nu dau doi bani pe final, stiu sigur ca va veni, va fi bine si gata. Pizda revine la forma de vaca, tatele devin ugere spurcate, pizda devine buba dizgratioasa, pielea fina devine maldar de celulita si imperfectiuni. Practic mi-am luat teapa, am mangaiat o vaca si am crezut ca simnt finetea apei. Sa te ineci in sperma scoasa in sila fa prefacut-o, esti o infractoare.

6 comentarii:

  1. pana una alta,studiaza putin gramatica limbii romane.iti inteleg frustrarea si tie chiar nu iti iese ceea ce vrei sa faci pe aici,amuzant nu esti,nici macar nu stapanesti comicul de vulgaritate.oricum multumesc pentru parere si succes cu blogul

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anonim
    1.Ma pis pe gramatica limbi romane si ma pis si pe limba romana.
    2.Nu stapanesc nimic, sunt doar trecator prin cacatul din capul meu, nu ma intereseaza muia ta hlizita si nu dau 2 bani pe buna ta dispozitie.
    3. In lipsa de ceva mai bun, linge-ti pula!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. chiar e nevoie sa folosesti cuvinte atat de dure??? nu isi au rostul

    RăspundețiȘtergere
  4. @Schatzy
    Ce cuvinte dure????
    Nu vad nimic. Totul este un text cursiv si plin de nimicuri. Asa cum este si viata.

    RăspundețiȘtergere
  5. ai fost dur cu anonim si nu ai dreptate. iti poti exprima gandurile/ideile/frustrarile sau orice altceva intr-o alta maniera. el a fost chiar ponderat in comentariul lui. si da, nu mai esti amuzant. inainte imi placea sa iti citesc postarile..acum nu mai pot trece de primele randuri... si nu cred ca sunt singura. daca vrei sa scrii pentru tine poate ar tb sa tii un jurnal. dar nu online.
    revino-ti. stii sa scrii f bine, frumos, concis, cu sens si substrat. ce faci aici..nu inteleg...

    RăspundețiȘtergere
  6. Frustratuleee oricum e tare chestia cu ghi ptr grase=)))))))))

    RăspundețiȘtergere