20.08.2011

Stii sa futi?

Pai toti masculi ne laudam ca stim sa sa dam la buci, dar treaba nu e chiar asa de simpla. De exemplu daca am sti sa dam la buci asa de bine atunci nici o femeie nu ar mai trece la alt barbat, logic nu?
Futaiu are o complexitatea in draci de mare, de exemplu trebuie sa stii cand sa dai limbi, cand sa o pui capra, cand sa-i dai pula la supt, etc. Ei si cum stim cand si cum sa facem toate astea la momentul potrivit in asa fel incat efectul sa fie perfect, adica sa urle ca o descreierata de la atea orgasme multiple nu sa primi critici de gen.
Nu ca ti-ar aduce mare experienta dar poate fi un punct de pornire bun sa-ti citesti zilnic horoscopul sexi cu tendinte porno. Ce poti afla este daca o sa ia o zi de cacat sau productiva, daca o sa futi sau o sa fii tu futut sau ce pozitie sexuala merge bine in ziua respectiva. Pula mea, deja ai o groaza de informatii in plus, mai mult decat meriti, asa ca urmareste linkul sexi si invata ceva in pula mea.

Un comentariu:

  1. nu, nu e logic. femeile oricum trec la alt barbat chiar daca le futi exemplar. ca daca doar le futi, de ce nu ai si bani. daca ai si bani si le si futi exemplar, de ce nu stai mai mult acasa si mergi mai mult la munca? daca toate 3 sunt indeplinite, de ce nu le scoti la restaurante mai des, ca ele se plictiseste ca tu vii tot obosit acasa, le futi doar exemplar si le dai bani... si lista ar putea continua la nesfarsit.

    RăspundețiȘtergere