13.06.2010

Grupa mica si jocul de-a ironia

Incep prin a dedica multa muie guvernului.
Prima muie e pentru imagine. In afara de udrea pe care as fute-o, restu ma deprima cand le vad muia. Pueril, dar e dreptul meu sa vad chipuri care dau impresia de sinceritate.
A doua muie e pentru ca sunt prostit mai rau decat ma prostea femeia cand zicea ca are orgasm.
A treia muie e pentru incapacitatea toatala de-a lua macar o masura corecta. Ba, in morti mati, cand toate tarile europene aplica niste masuri care dau roade, voi ce pula mea faceti???
A patra muie e pentru ca au luat bani de la pensionari. Dupa ce ca investeau toti bani in farmacii, acum nici pastile nu mai pot lua, sunt liberi sa moara in chinuri. Oricum mureau, dar macar mureau cu flaconul de algocalmin in sange, era mai uman.
A cincea muie e pentru ca sunte-ti niste sclavi. Una bucata dictator modern, cu chelie reloaded, omoara orice pentru un nou vot.
In tara lui traian totul e lapte si miere. Oameni sunt fericiti si plini de dorinta de-a munci pentru binele si viitorul acestei natiuni marete. Copiii cresc intr-un mediu sanatos si abia asteapta sa-mi imbratiseze viitorul luminos.
Avem o tara de cacat.
Avem un presedinte de cacat. Partea de ce mai misto e ca nici nu avea prerogativele de-a se fute in cur, dar prin insistente a reusit.
Avem un guvern de cacat. Sper sa emigram toti si sa ramaneti voi intre voi!
Daca udrea pozeza in playboi, promit sa o votez.
Cam atat. Respect si pace pentru toti cei care au macar un gand murdar cu actuala conducere a tari.

Asculta mai multe audio Muzica

3 comentarii: