27.02.2011

Verde si rosu.

Am tras o concluzie daia profund negandita cu mintea mea. Este asta: Femeia nu exista in realitate, este doar plasmuirea rezultata din povestile celor din jur.
Trecand peste momentele penibile in care cineva are impresia ca uni mai si gandeste, vreau sa-mi aduc la cunostinta ca febra musculara de la picioare este un rezultat al saraciei/crizei economice. Fac orice sa supravietuiesc. Cel mai penibil este ca nu stiu pentru ce sa supravietuiesc. Pe moment nimic nu pare sa merita sau macar sa-mi dea de gandit. Nu ba, nu sunt fatalist, ma exprim ampulea.
Povestea unei curve inocente.
Intr-o zi banala intr-o oarecare seara, la o oarecare ora, intr-un oarecare browser, primiiiiii un bagat in seama. Raspuns impertinent cum stie eu mai bine, ca la orisicare fumeie, si ea tot a continuat. Fuga la profil sa vada si eu poze cu viitorul material de futut. Upsss, buna-n draci de pula. Dupa 3 zile si trei fraze goale, femeia fututa. Aici incepe balamucul. Dupa futut fizic al pizdei ei inocente, a inceput futul psihic al fiintei mele nevinovate. Are un talent inscut sa ma faca sa cred ca am atins cea mai pretioasa floare atunci cand i-am desafacut picioarele alea prospat epilate. E o pizda obisnuita, sa-mi moara mie retina la primu somns de va mint. Avea o despicatura intre doi pereti care sau mulat perfect dupa forma puli. Uite cat de banal suna si descierea, deci se intelege clar ca e ceva comun. Dar nu, ea insista ca e speciala, ca este centrul universului, ca am futut-o si acum ma port ca un marlan, ca nu stiu sa fiu un domn si sa-i inteleg sentimentele, ca nu ia fost usor sa-mi cedze asa usor. Fa, zi mersi si treci mai departe. Uite asa eu am ajuns sa cred ca am devenit un monstru insensibil ca nu am stiut sa apreciez si sa laud prin rugi venerabila gaura banala sacra.
A doua concluzie profund negandita din postu asta: femeia nefututa e cea mai mare curva, dupa pula devine sfanta.
P.S.  Vibratoarele nu-s bune de nimic, ele nu stiu sa-si dea drumu pe muia ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu