24.01.2011

Nimeni nu face nimic

Toti mimam actiuni, mimam cuvinte, mimam stari dar nu facem nimic, nu simtim nimic, nu traim nimic. Totul este o stare de futere in gol.
Cel mai placut la un taxi e ca nu trebuie sa te conformezi la nimic, stai si asculti balarii sau linistea, in functie de tipul taximetristului.
Linistea e daunatoare sanatati, cel putin pe moment. Gandurile vin ca mustele la cacat, evident ganduri de cacat. Nu cred ca exista alte ganduri in afara de cele de cacat, ca daca existau eram si noi mai avansati, nu ne mai omoram intre noi pentru o iluzie numita dumnezeu.
Crestini practicati sunt cei mai prosti oameni de pe fata pamntului, ei traiesc doar ca sa moara. Muie.
Eu sunt cel mai prost om de pe fata pamantului ca habar nu am de ce traiesc. Uite un motiv sa-i invidiez pe crestini, macar ei stiu sfarsitul. Muie, cu m mare.
Si asa cum navigam eu printre gandurile mele am descoperit un adevar socant: femeia este curva!
Dar femeia crestina este cea mai mare curva, ea se fute si cu isus, deci inseala orice partener are in dotare. Acum problema nu e inselatu, problema e: de ce pula mea nu-ti da isus bani de shopping, ca doar si el fute la tine asa ca e normal sa participe cota parte. Muie again.
Ce ma mai fute la icre e ca la mine tipi si cu pula de isus vorbesti in soapta.
Habar nu am de ce totul merge asa de greu, totul se misca in reluare atunci cand imi propun ceva serios. Planurile se lovesc de lipsa de timp, lipsa de bani, lipsa de imaginatie, lipsa de energie sexuala. Cam in fiecare plan sunt incluse si alte persoane si atunci incepe distractia. El nu face ca fac eu, eu nu fac ca ma oftica ca el nu face si uite asa se duce totul pe sfanta pula.
Nimeni nu face nimic, toti cautam ideei pe care sa le ratam prin lipsa de actiune. Suntem in continua futere de ideei bune. Muie.

2 comentarii:

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 2. @radiowhisper.com
  Asa rau e cu auzienta ista de cocalari?

  RăspundețiȘtergere