06.03.2010

Plimbare prin parc , pardon, mea culpa, mall

Sunt la munca, lucrez intr-un mare centru comercial. Vad oameni, multi oameni. Unii cumpara, altii privesc, altii isi pierd timpul fara cumpere si chiar fara sa privesca, pur si simplu isi baga piciorul in timp si il pierd intr-o mare de oameni. Muzica prosta, ecourile sufocante, magazinele luminoase si pline de nimicuri, licurici de vanzatori, toti te ajuta sa pierzi timpul, toti conspira cu tine si chiar uita sa te bage in seama, cu totii stiu ca tu pierzi timpul cu totii stiu ca tu nu-i vezi si nu te intereseaza ofertele lor spectaculoase sau produsele revolutionare. Femeia de serviciu iti spala urmele perfect, practic plutesti, nu existi decat in clipa prezenta, nu existi in memoria oamenilor intalniti nu existi prin urmele lasate, nu existi nici macar daca ai o clipa de slabiciune si privesti pe cineva in ochi. Aici moartea are de unde alege, dar cred ca te mai lasa ca poate pui botu si intri in ciclul comercial, cred ca si moartea vrea sa intretii ritmul de consum. Si dracu vrea o participa de senzatie de mall, vrea si el o gura de sclipire atunci cand vezi cuvantul ceresc PROMOTIE, sau atunci cand primesti o crema de hemoroizi moca. Poate ca vrea si el sa stea jos fara sa-l doara fundu. oare cum o sa fii sa traiesti o eternitate cu durere in fund?.
O tiganta jegoasa se plimba prin mall, nu da doi bani ca toata lumea o observa. Pitzipoancele isi dau coate, poate ca o invidiaza ca ea are salvari originali, sau poate o invidiaza pentru coditele frumos implite, cert e ca o privesc cu nesat. Chiar vor sa-i si adreseze o intrebare despre stilul ei vestimentar, vor sa stie care-i cheia succesului, pentru daca ele din privite sau transformat in privitoare clar e ceva de bagat in seama. Scopul pitzi e atragerea de priviri, deci tiganca e dusmanul. Poate e momentul sa treaca la categoria grea si sa-si arate si un sfarc ca se pare ca burta, decolteul si fundul gol nu isi mai fac efectul.
Marea atractie a mall-ului este magazinul cu animale. Toata lumea se beleste in geamul unde sunt catei, toti vor sa-i atinga sa se joace cu ei sa-i mangaie. Toti vor un animal care se le distreze singuratatea, toti vor un caine de mall, asta e superior, e un fel de caine cu sange albastru. Cainele de mall are saliva divina, cacatul frumos mirositor si chiar poate fi folosit pe post de pasta de dinti, face bine la gingie. Cainele de mol nu roade canapeaua ci o reconditioneaza, cainele de mall este un fel de drog pentru comunicarea cu partenerul de viata si chiar cu alti oameni in parc. Cainele de mall e un fel de site de matrimoniale unde ti-ai recuceri sotia pe care o urasti din tot sufletul, cainele de mall face posibila reconfirmarea ta ca persoana iubitoare si plina de compasiune, tot el iti redeschide dorinta de viata, tot el te face mai sexi in ochii sotului si tot el compenseaza lipsa mancarii (- draga a trebui sa-l plimb prin parc, era suparat ca statea in casa), cainele de mall ii creste erectia sotului atunci cand vrea sa faca sex si tu esti ocupta 3 ore sa te demachezi. Cainele de mall poate sa te linga pe bot, poate sa-ti manance din farfurie si chiar poate sa iti saliveze in oala cu mancare, chiar ii da un gust mai bun. Achizitionarea unui caine de la mall este cea mai buna investitie pentru refacea oricaror sentimente pierdute.
In mall totul e curat, nu este loc unde sa iti murdaresti pantofi sau unde sa te atingi si sa-ti patezi vreo haina, totul este impecabil pentru o plimbare romantica, plina de pasiune liniste si siguanta. In mall esti in siguranta deplina, nimeni nu iti fura nimic, nu te imbranceste nu te injura, esti in deplina singuranta. Prietena ta va fi sigur satisfacuta de atmosfera primitoare de plimbarea relaxanta, de inghetata de marca, de cerceii din aur, de haina de firma, de poseta eleganta de contul tau din banca, de atmosfera plina de romantism de la magazinul de lenjerie intima, de conversatia placuta de la raionul de carti despre viata in doi, toate sansele pentru o plimbare perfecta prin parc...pardon.....mall.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu