24.05.2011

Unic sau intr-o groapa comuna.

Seara asta am alternat intre filmulete de pe jetub cu oameni cu talente deosebite si un filmulet de vre-o 2 ore in care erau prezentate crimele sovieticilor. O groaza de persoane executate si aruncate in gropi comune.
Care-i valoarea vieti: valoarea vieti tale este data de cel care sta in spatele tau! Asta-i tot!. Daca cel din spatele tau are o arma indreptata spre ceafa ta si stie ca o sa scape basma curata cu asta, o sa te execute fara nici un bai. Daca cel care sta in spatele tau crede ca poate castiga ceva de pe urma talentului tau, o sa te ajute sa castigi tu, ca sa poata castiga si el.
Asa da, noi suntem valoare pe care ne-o dau cei de langa noi. In special cei din spatele nostru pentru ca ei vad tot si au controlul asupra nostra. Adica pot actionat fara ca tu sa-i vezi. Nu degeaba exista vorba aia care spune ca "pazeste-ti spatele", acolo e valoarea ( viitoru) ta.
Vrei sa fii tu cel care da valoare? stai in spate. Cei din urma vor ranzi fasolea mai bine. Sau, ma rog, pe termen mai lung. Da, in final e un cerc vicios si orice are pe cineva in spate. Deci fara scapare.

Simt ideea unei tevi indreptate spre teasta mea atunci cand concurez cu cineva. Indiferent de natura concurentei. Ca-i vorba de-o pizda, ca-i vorba de job, ca-i vb de un loc in autobuz. Indiferent. Cineva ti-ar zbura creieri pentru ca e in spatele tau si petru ca sistemul ii permite. Wooo, ce-i asta? Nu-i permite nici un sistem. Da, marele nostru noroc. 
Aici mi-e scarba de cei care viseaza anarhie si razboaie. Ce pula mea crezi ca o sa faci intr-un razboi? O sa violezi femeie. Probabil ca asta e singurul mod de-a scapa de laba asta care ti-e sortita in mod incorect. Ca doar esti un macho, dar pizdele sunt prea proaste sa vada. O sa omori fraieri si o sa-ti faca placere sa faci asta. E, prietene, sansele sa omori ceva inainte sa fii tu umplut de gloante ca curvele de sifilis, sunt egale cu brutalul zero. De ce? Pula mea, la toate bombele si cacaturile de distrugere in masa din ziua de azi.......calculeaza si tu. Dar doar daca esti foarte odihnit, nu vreau sa te obosesc cu calcule complicate.
Din scaun e usor sa fii erou. Mai ales ca atunci cand erai mic te jucai cu nunceagul si chiar iti ieseau 3 scheme a la bruce lee. Simti adrenalina cum se zbate in tine. Stii ca Counter Strike este inspirat din realitate si tu esti bun la jocul asta, ca dupa ce mori de 3 ori, tot timpul gasesti ce-a mai buna strategie.
Daca chiar vrei sa lupti intr-un razboi iti doresc sa ti se intample. Dar sa fie pana la final. Ca razboi inseamna moarte, nu eroisme, nu cauze nobile, nu dreptate, nu barbatie, doar moarte, in ce-a mai nasoala forma a ei. Exemplu: Esti constipat, ai piciorul scantit, te doare capu de nu mai poti gandi, esti mort de foame, iti vine sa vomiti de la durerea de cap si stomac, esti inghetat pentru ca e zapada si trebuie sa stai instins pe burta si in momentul asta cateva sute de inamici vin in fuga spre tine. Ce sa zic, moarte usoara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu