16.06.2011

Cel mai prolific blogger roman

Cu 97 de bloguri numai pe blogspot.com il declar pe Mihail Georgevici cel mai prolific blogger roman.
La o scurta cautare pe net dupa numele lui am mai gasit inca o tona de bloguri ale domnului, majoritatea cu o singura postare, cum sunt si cele de pe blogspot. Presupun ca nu si-a dat seama ca poate sa scrie mai multe postari intr-un sigur blog, asa ca face cate un blog pestru fiecare postare.
Bine, starea lui mentala este clar putin mai mult deviata de pe orice traseu normal, dar cine suntem noi sa definim normalitatea.
Pe langa titlu de blogger prolific, ar merge si titlu de cel mai prezent om din onlineul romanesc. Are cont pe toate retelele de socializare si cateva siteuri unde-si prezinta o organizatie a carui presedinte si unic membru este. Are si cateva siteuri afiliate intr-un fel cu organizatia lui si rustul de presa pe care-l conduce. Gasiti aici
Are si un "trust de presa" care isi propune cateva ineptii. Propabil are o logica dar cheful meu sa redus la a nu citi mai mult decat 3 cuvinte.
Spameza o groaza de siteuri cu un comunicat de presa in care doar isi face reclama la ce vrea sa faca, dar nu zice nimic concret.. Gasiti aici si aici.
Omul este canalizat pe misiunea lui de-a destepta poporul si de a reforma clasa politica din romania. Cand s-or transforma blogurile in gloane, poate rezolva si problema politicienilor.

2 comentarii: