07.06.2011

Dor de porno

Ca o repetitie mediocra, azi mi-a venit chefu de-o orgie. Vreau 5 curve penale sa le rup gura cu patentu si dupa sa fac o laba pe cinste si ele sa saliveze la vederea puli.

idiotenia 2: ma plictisesc intre orele 2 ai 3 noaptea. Imi vine sa adorm, dar rezist eroic impulsului de-a visa ca sunt mai prost decat in realitate.
Voi ce pula mea visati? Pe langa pula mea, asta e omniprezenta.
Visez ca sunt ecologist frenetic si salvez scroafele de la autosatisfacerea cu castraveti infectati. Sunt asa de pornit in cauza mea incat sunt in stare sa mamanc eu castraveti numai sa nu-i vad in pizdele scoafelor. Stiu ca ele sunt prea proaste sa se poata salva singure. Statutul de curve il au pe buna dreptate. Si eu, ecologistul, stiu ca ele sunt curve, dar in adancul sufletului meu simt ca merita sa traiasca. Nu ma deranjeaza ca se fut cu bidonu de furadan sau cu manelisti, numai sa nu fie castraveti. Bacteriile alea nu au gresit chiar asa de mult incat sa fie introduse intr-un loc atat de infect. Deja deviez grav, dar visele nu-s logice.

Idiotenia 3: vreau doua sute de palinca ca sa-mi fac pisat flambat.
Cu ceva palinca-n sange pot spune ca viata e roz. Roz dala de vedea stalin cand executa cateva milioane de ukrainieni. Trebuie sa ai o erectie pe cinste cand stii ca pula ta sta ca marturie ca tu esti centru universului. Nu-mi imaginez cum ar fi sa am o pula asa de mare incat toate calugaritele virgine sa faca pelerinaj la raul meu de sperma. Nu tin la alcool si nici pula mea nu tine la glume.

Idiotenia 4: daca sugi pula esti femeie, daca primesti o pula in tine esti femeie, daca imi dau drumu pe fata ta esti femeie, daca te fut in cur esti femeie, atunci cum pula mea exista homosexuali? Totul e o conspiratie extraterestra!

Gata subiectele mondene pe saptamana asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu