24.06.2011

Nemultumit de sperma.

De plans si injurat am clipa de clipa. O injur pe ma-ta doar pentru ca si-a rupt uteru sa nasca un asa debil ca tine, sau il injur pe tactu ca nu a fost suficient de barbat sa faca o laba in loc sa-i de la buci lu mata. Muie ma-ta, muie tactu.
Atitudinea negativa atrage atitudine negativa si uite asa se inchide un cert al nemultumirilor. E ok sa fiu nemultumit, inseamna ca e loc de mai mult. Dar uneori chiar nu vreau mai mult. Vreau sa ma blochez in clipa, indiferent de ce clipa e vorba, dar clar vreau sa incetez ascensiunea, macar din cand in cand.
A fi nemultumit presupune sa pleci de la prezumtia ca meriti mai mult. Toti meritam mai mult, mai putin femeile! ( asta-i alt subiect). Adica vreau sa ajung la starea de dictator si totul sa fie la pula mea, sau nebunia mea, dar...Marele dar este ca vreau doar la nivel superficial. Nu vreau sa subjug pe nimeni, nu vreau sa stea nimeni la pula mea si sa-mi faca pe plac sub amenintarea morti sau ceva de gen. Vreau sa-mi faca pe plac dar sa aibe si dreptul de-a renunta fara nici o repercursiunea, cel putin nu majora.
Cand esti nemultumit de tot nu vad care ar fi maximul pe care-l poti atinge si sa devii multumit de tine, de societate de mersul lucrurilor. Sa fie nemurirea, sa fie iubirea absoluta, sa fie un paradox ( o femeie desteapta), sa fie cunosterea absoluta. Nu stiu ce mi-ar aduce o stare de multumire absoluta. Probabil inconstienta, dar nu prea se leaga ca eu vreau sa o stiu.
Multumirea este o stare din ce in ce mai rara si din ce in ce mai scurta. Secunda deja este prea mult sa te bucuri de-o stare de multumire.
As fi multumit daca nu as cunoste neputinta, dar asta cred ca e mai presus de starea, teoretica, de dumnezeu. Neputinta este o stare necesara pentru a evolua din debil in geniu, dar neputinta este cea care creaza un geniu trist si gol. Nemultumirea mai da o palma ironica.
Sunt multumit de o mie de chestii gen: pula, sexul, felatia primita, bani, persoane si alte chestii. Dar sunt egale cu zero atunci cand dupa un gratar reusit, o partica de sex cu de toate si o femeia plecata in pizda masi, raman doar eu cu mine insumi si mai trag o laba. Atunci vin cacaturile pe furis si incep sa stoarca intrebari dalea a la Cioran. Chestii de gen scop si spiritualitate distruge si cea mai placuta spermare pe fata inocenta a persoanei iubite. Dasta vreau sa ma blochez si eu in momente dastea, astea cu fata iubitei inocente. Vreau sa fiu multumit mai mult timp de cantitatea de samanta eliberata si de precizia jetului si de fata ei tampa cand se bucura de multumirea perversa de pe fata mea.
Nemultumirea este un proces pierdut in fiecare clipa cand injur sau cand stiu ca merit mai mult. Ma sec prin dorinte arzatoare, culmea, pe care nu le vreau.
Azi a fost o zi frumoasa. A mers totul asa cum imi place si am avut si parte de-o surpriza placuta. Da, nop, nimic.
Ca o concluzie: sunt nemultumit de scurta vizualizare a spermei care devine repede trecut.

2 comentarii:

  1. hmm ce gandire sexy exact pe gustul meu :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, si mie imi place gandirea ta, cred. Auzi, hai sa ne futem, e mai simplu.

    RăspundețiȘtergere