08.04.2010

Avem someri cu caru, dar inca stam bine

Tu ala care stai acum in statie cu ziaru in mana si te gandesti ca din parti bani pentru teancu de facturi si din parti bani pentru mancarea copilului. Am o veste buna pentru tine: desi avem cea mai mare rata a somajului din ultimi 15 ani, inca stam bine fata de restul europei.
Te rog frumos sa te duci acasa cu zambetul pe buze si sa-i spui nevestei ca inca stam bine, nu sunt motive de ingrijorare.
Daca ramai fara butelie, te duci in fata blocului, sapi o mica groapa, faci focul si pui ceaunul pe foc. Daca vecina de deasupra isi scutura covorul in ciorba ta, ii prinzi pisica o jupoi si o arunci in ciorba si in felul asta ai si carne si razbunare doar dintr-o singura miscare.
Daca ramai fara curent, iei toate electrocasnicele si le amanetezi, in felul asta faci rost de bani. Cand copilul vrea la televizor ii dai peste ochii pana nu mai vede bine. Cand nevasta vrea la televizor ii dai cativa pumni in gura si ii spui ca in camera alatura o asteapta niste domni pentru un numar scurt: te-ai prins, faci bani si din asta.
Daca ramai fara mancare trebuie sa gandesti pozitiv, defapt tii cura de slabire. Nu conteaza ca esti slab, trebuie sa insisti pana oasele tare vor deveni vizibile, in felul asta nu mai dai bani pe radiografii.
Deci tot raul spre bine. Stam chiar bine la somaj, daca nu, inventam.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu