06.04.2010

Dobitocul de romania 0727 133 509

Exista dobitoci la toate natiile!
Dar pe astia de la noi ii cunosc asa ca de ei o sa ma iau.
Romani sunt dobitoci in mare majoritate, sunt dobitoci din nastere si daca totusi au avut "ghinionul" de-a primi o educatie buna, au reusit prin munca asidua sa inlature tot si sa devina dobitoci de frunte.
Caracteristi ale dobitocului de elita:
1. Este cel mai tare de pe fata pamantului si eventual exceleaza la counter strike
2. Sparge seminte in tranvai, pe strada si chiar sub plapuma, stie sigur ca acolo nu ajunge nici o femeie, asa ca cojile de seminte se vor amesteca doar cu propria sperma.
3. Detine secretele universului si punctele lui de vedere sunt impuse prin argumete irefutabile de genul" iti sparg fata ba, ca asa e" ba dobitocule, tu stii mai bine ca mine".
4. Este cel mai mare amant, dar capteaza cu urechile ciulite informatii vitale de genul: pasarica este orizontala sau verticala sau daca io bag prea adac ii rup ceva in ea.
5. Dobitocul de romania are multi dusmani si pe toti o sa-i bata de-o sa le sune apa in cap. Singura problema e ca dumani lui sunt atat de fricosi incat nu apar niciodata in fata lui, stie sa-i aleaga. Daca cumva se afla cu gasca si apare un cunoscut dusman de-al lui, imediat lnseaza textul " un tovaras ma rugat sa-l las pe sclavul asta impace ca altfel ii rupeam mecla"
6. Dobitocul de romania, cand chiar are dusmani, isi cumpara un sim, afla numarul dusmanului si il trezeste noaptea cu telefoane.
Eu am devenit dusmanul unui dobitoc autentic de romania. Numarul de pe care ma fute la icre este 0727 133 509. telefonul este deschis doar cand ma suna pe mine sa-mi respire in ureche sau doar cand imi trimite SMS-uri de "dragoste".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu