16.04.2010

Tiganii nu sunt romani, idiotilor!

"Un grup de hackeri romani care se autointuleaza "Securitatea nationala romana", au "spart" doua domenii ale publicatiei britanice The Telegraph, pentru a protesta fata de atitudinea jurnalistilor straini fata de romani."

Presa straina e la fel de varza ca a nostra. Vinde senzational si sentimente de ura. Tuturor ne place sa uram, sa carcotim si sa injuram pe ce-i de la televizor.
In presa internationala sunt momente cand romanii sunt preferati pentru injuraturi. Partea prosta e ca romanii este tigani. Romani mananca lebede, violeza, omoara copii, implementeaza cersetoria in marile orase, etc. Romanii este tigani! Romanii este sfanti! Tiganii este rai! Romanii este tigani.
Oricum am da-o trebuie sa ne asuman ca romanii sunt si vor fi bagati in aceasi oala cu tiganii. Chiar daca ar exista o constientizare la nivel mondial si rromii vor fi diferentiati de romani, tot cetatenie romana au, deci vom fierbe tot impreuna, cel putin la un anumit nivel.
Domnii hackeri care au inceput o campanie de contientizare cu forta nu vor face decat sa adanceasca emblema de infractori a romanilor. Dar imi place ideea lor! Chiar daca campania nu va avea efect, macar ma simt putin razbunat.
Cu prima ocazie cand intalnesc un austriac o sa-i spun ca nu vorbesc cu pedofili si ca lebedele lor au gust mai bun daca le mananc dupa ce violez o baba.
Acestea fiind spune, adaug ca: sunt mandru ca natia mea incepe cu rrom

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu