28.03.2010

Concluzie de duminica dupa amiaza

Dupa ce toata duminica am frecat-o aiurea pe internet cautand vrute si nevrute si am gasit atat de multe nevrute incat cred ca vrutele erau pe alt motor de cautare.
Voi ce motor de cautare folositi pentru a gasi vrute?
Ce am cautat? Pai am cautat idei! Despre ce? Idei despre vrute! Cum vine asta? Pai vine asa: m-am trezit si am vrut sa fac multe si cum habar nu am nimic din multe nici macar inceputul la multe, am deschis un motor de cautare si am inceput sa caut.
Ce am gasit?
Pai am gasit mutre de dobitoci simpatici (asa cred ei) care s-au scremut toata saptamana pe la parlament, prin redactii, prin veceu si acum la sfarsit de saptamana toata lumea ( adica cei platiti de ei) ii lauda ce mare cacat au scos ei saptamana asta.
Am gasit paralitici intelectuali care-si dadeau cu parerea despre mesaje frumoase de Florii. Adica de ca sa spui "la multi ani" cand poti sa spui "la multi ani fa", "fa" are sensul de personalizare si deci va fi mai bine primit mesajul tau.
Am gasit articole despre insemnatatea Floriilor. Practic mi-am redescoperit partea spirituala cand injuram de toti sfinti si pe toate florile din lume si le si astern la picioarele voastre, evident carnivore sau macar putrezite.
Am gasit stirea cum ca romanIi sunt prea batuti in cap sa stinga lumina de ziua pamantului. Evident ca nu dam doi bani, e mai comod. Sper ca nepotiI mei plini de basici de la soare sa-i bata pe nepotIi tai care-o ard la strand. Le las asta cu limba de moarte, conservata in ignoranta ta.
Am gasit femei (pasarici) goale, nu de haine, de creier. Bine fie, unele erau si fara haine, dar nu m-am uitat prea bine:D, sunt un domn ce putza mea. Evident netul era plin de fitzele domnisoarelor de sambata seara din club. Toate pasaricile astea cred ca sunt specialiste in ale internetului. De ce zic asta? Pai, aseara au stat in club pana la 5 ( sa zicem), dupa au dormit macar 6-7 ore. Asa. S-au trezit si in doar cateva ore au umplut netul cu poze din club, editate frumos si al dracului de bine optimizate, ca toate erau deja in fata motorului de cautare. Trebuie sa gasesc una sa iau niste lectii de SEO.
Am gasit..........puterea sa inchid browser-ul si sa ma duc sa ma pis. Acum am revenit de la wc si ma eliberez pe voi.
Voi ce motor sa cautare folositi ca sa gasiti vrute?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu