14.03.2010

Ziua PI 3,14159 ( e din memorie:))


Azi e ziua PI. Nu prea inteleg obsesia unora in jurul numarului asta dar ca sa fiu in trend urez tuturor cifre frumoase. Urez multe realizari in invatarea cat mai multor cifre care urmeaza dupa virgula.
Un chinez a recitat 67.890 de zecimale ale numarului PI, i-au trebuit putin peste 24 de ore, adica 24 de ore in care doar a insiruit cifre. Ma intreb daca mai stie si litere dupa atatea cifre, asta cred ca spunea luceafarul in loc de buna ziua si cidul in loc de la revedere. Bravo lui, unii nu-s in stare sa retina nici 2 strofe sau mai rau nici 2 randuri de manele. Traiasca netul ca aici gasim tot, deci ce rost are sa retinem, la un adica avem net si pe mobil.
Asa o fi?? Asa va fi!

2 comentarii:

  1. din pacate asa este...m-a mai facut una proasta ca nu stiam ce inseamna nu mai stiu ce cuvant. noroc ca a intrat ea repede pe guagal si m-a lamurit...8-| e o porcarie...

    RăspundețiȘtergere
  2. @Perfect Devil
    Traim in lumea in care nu mai trebuie sa retinem nimic. Totul este la distanta de un clik. Maine-poimaine chiar si numele copiilor va fi la distanta de un clik, deci de ce sa-l mai retinem.
    -Cum il cheama pe asta mic?
    -Stai sa intru pe facebook si-ti spun!

    -Draga unde sunt copii?
    -Nu stiu, nu am verificat twitter azi

    RăspundețiȘtergere