23.03.2010

Swing - sex dincolo de bariera comunului

Swingul inseamna sex social distractiv. In primul rand este o activitate de cuplu (masculin/ feminin), dar ocazional poate include femei si barbati single. Bisexualitatea in randul femeilor este obisnuita si in general acceptata de acest stil de viata, insa bisexualitatea masculina e intalnita mai rar.
Sau pe romaneste inseamna sa va f.... ca chiori.
Evidet si aici sunt mai multe foarme de swing, ca doar nu se " cunosc" si atat, totul trebuie definit, catalogat impartit si in final " fericit"

Soft swinging
The Silence of the Lambs Preludiu cu alti parteneri, cateodata incluzand sexul oral, dar nu si penetrarea vaginala propriu-zisa. Relatia poate capata un caracter cat mai picant, partenerii trebuie insa scutiti de riscul unei boli sau de gelozie. La primele experiente multi swingeri prefera acest stil. Sa nu crezi insa ca soft-swingerii vor deveni in toate cazurile full-swingeri.

Swing inchis
Se schimba partenerii, dar se face sex in camere separate. Swingul inchis permite o experienta mai intima. Unii considera ca astfel li se ofera o libertate mai mare si mai putine intreruperi ale placerii.

Swing deschis
Young, Single & Angry moveSe schimba partenerii, dar de data aceasta ei fac sex in aceasi camera sau in acelasi pat. Acesta poate include orgii si este ideal exhibitionistilor si celor carora le place sa-si priveasca partenerul sau sa-i impresioneze pe ceilalti prin abilitatile lor. Unii sunt de parere ca prin swingul deschis se pot elibera toate dorintele si fanteziile sexuale.
Swing este o activitate sexuala non-monogama, tratata ca orice alta activitate socilala ce poate fi experimentata de un cuplu. In trecut purta denumirea de wife-swapping (schimb de nevasta), fiind controlat in cea mai mare parte de barbat. In ziua de azi swing-ul este o activitate cu oportunitati egale in care atat barbatul cat si femeia sunt pro-activi in gasirea partenerilor, fiecare bucurandu-se in mod egal de activitatea aleasa.

Si daca citesti articolul asta si deja te gandesti cum sa-ti convingi partenrul sa faceti swing, mai intai gandestete ca nu doar tu o sa f... pe alta/altu ci si partenerul tau va fi f... de altu/alta.
Swingul este o practica buna intr-un cuplu care a trecut de mult peste inhibitiile morale si psihologice ale societati in care traim. Gelozia nu a existat sau a fost combatuta de mult si singura vostra dorinta este satisfactia totala.
Swingul nu este sub nici o forma recomandat persoanelor care cauta aventuri sexuale simple, aici trebuie sa stii sa daruiesti inainte de-a primi ceva.
Eu va sfatuiesc sa apelati la amante si viata va fi mult mai simpla, swingeri au prea multe reguli, le gasiti aici. Cred ca placerea ajunge sa fie mai sibjugata decat intr-o relatie ratata.
Voi ce preferati, amanta/amant sau swing?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu