08.03.2010

Oscar 2010. Avatar a luat un mare pumn in gura

Mare surpriza la decernarea premiilor Oscar 2010: favoritul, adica avatar, nu a luat mai nimic, doar niste osisoare aruncate pentru un pechinez.
Titlul lui Cameron de " king of the world" s-a dus la vale, a cazut in umbra si a ajuns un fel de Geoana inainte de rezultatul oficial. Dupa cum se stie banii nu aduc fericirea si nici nu cumpara premii, dar sa fie multumit ca a scos o groaza de bani. Tot ce inseamna media a vorbit despre avatarul lui si l-a intors pe toate partile. Unii chiar s-au sinucis de suparare ca nu exista lumea Pandorei, sau si asta e tot o chestie de marketing, nu m-ar mira la cat de ahtiati sunt unii dupa bani si putere sau chiar reclama.
Avatar e un film mediocru din multe punte de vedere, cel putin asa l-am vazut eu, un film de duminica fara nimic spectaculos, cei drept nu l-am vazut in 3D sau 14G, l-am vazut acasa la un monitor de 19. Povestea este obisnuita, fumata de mult.
Oricum lumea a vorbit destul despre avatar, a vorbit destul despre albastruit si despre contopirea cu natura. Deci pa pa suprematie avatar, pa pa sume imense care creaza isterie in masa. Mai incearca peste 2-3 ani si mareste bugetul urmatorului film si sigur mai iese de 2-3 oscaruri si profit imens.
Un film nedreptatit este The lovely bones, merita un pic mai multa apreciere de la academie, dar se pare ca avatarul l-a scos din cursa si tot avatarul a pierdut cursa.
Subiectul 2. Ma bucur ca Dalma nu a castigat eurovisionul. Ma bucur ca nu banii au decis nici in cazul oscarurilor si nici in cazul eurovisionului, ma bucur ca un premiu se da si pe calitate si nu numai pe interese comerciale.
Nu o sa insir aici cine si ce a castigat, pentru cei interesati intrati aici.
Acum toti or sa zica, ce prost, in loc sa dea lista castigatorilor sa castige trafic el prefera sa linkeze catre un alt site. Teapa.........nu va vreau vizitatori, da cu tine vorbesc, cel care citesti asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu