02.03.2010

Eu nu suntin Dalma pentru Eurovision

In constanta e plin de afise cu Dalma care ne indeamna sa o votam pe 6 martie la Eurovision.
E o campanie unica in istoria Eurovisionului, e primul concurent care se promoveaza in felul asta. Ok, traim in secolul promovari, totul se promoveaza, dar asta? In primul rand ce promoveaza ea, ca eu nu aud nici o melodie doar vad o fata si vre-o 2 bretele de sutien, Eurovisonul e un concurs muzical, cel putin asa stiam, dar dupa afisele cu Dalma as putea sa cred ca e un concurs de fotomodele sau de lenjerie intima sau poate de machiaj sau orice altceva care are legatura cu o fata si 2 bretele. Acum intreb: ce sa sustin? Profunzimea ochilor, privirea cuceritoare, bretelele, vre-o crema de piele? Unde-i melodia? Oricum e o melodie mediocra care nu va face nici un purice in europa. Eu NU sustin Dalma la Eurovision, nu sustin zeci de mii de euro bagati in publicitatea pentru promovarea a vre-o 2 bretele. Nu sustin publicitatea pentru ceva ce nu inteleg si nu sustin o melodie pentru ca am vazut o fata de femeie pe un baner. Poate as sustine o melodie cantata in parc, da, as sutine daca ar fi buna.
Ar fi mai de efect sa umble dubele prin oras si sa sune melodia Dalmei pana o sa sangere timpanele cainilor maidanezi. Ar fi mai de efect sa doneze bani la un camin de batrani si sa dea concerte prin gari si statii de troleu, efectul ar fi mai mare pentru ca totul include melodia nu doar 2 bretele.
Ma intreb cati bai poate genera Eurovisionul daca sa ajuns la asa investitii in publicitate? Sau cat de ahtiat poate fi cineva dupa putin aer de europa? Se pare ca exista si cantareti care isi cumpara popularitatea decat sa si-o creieze, cred ca efectul e mai rapid.
Dar cat castiga Dalma? Sunt sigur ca intr-o declaratie oficiala ia doar 500 de euro pe concert, dar neoficial are bani sa faca o campanie nationala si nu e o campanie micuta, Constanta e plina de banere cu Dalma

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu