12.03.2010

Avem blog, what next???

Mi-am facut blog. Toate bune pana aici.
Am scris 3-4 posturi. Toate bune pana aici.
Azi am intrat si m-am uitat putin peste el si nu stiam ce sa fac, adica ce vreau/trebuie sa fac aici si ce inseamna un blog.
Maretul Google m-a ajutat si acum prin afisarea rezultatelor pentru cautarea "blog".
O insiruire de persoane celebre sau mai putin celebre care sustin un blog.
Am remarcat blogul lui Huidu care e dezamagitor fata de cea ce-mi imaginam eu.
Am remarcat blogul lui asta cu vama veche innoita, e ok la prima vedere.
Am remarcat blogul lui Arhi, un grandoman care injura pe toata lumea. Imi plac injuraturile, dar sa nu ne isterizam si sa injuram gratuit de fiecare data cand pare ca ar pica bine. Probabil ca urmeaza modelul parazitii mai putin faptul ca ei o fac al dracului de potrivit.in fine, pareri peste pareti.
Mirecea Badea, Cabral si alti cativa si-au insiruit gandurile si pe aici, in aceasi nota de dezamagire fata de sistem si de anumite persoane. Mi-au parut slabe cuvantarile, dar am citit printre picaturi.
Am ajuns si la Boby Voicu (parca), aici am gasit un alt grandoman si deschizator de drumuri. Aici ai sfaturi despre cum trebuie sa incepi un blog, ce sa scrii in el, etc. Totul e la un nivel mai scazut decat pueril, dar sunt sfaturi de la Boby Voicu (parca).
Tot de pe blogul lui am ajuns la un alt proiect de-al lui si anume un forum despre bloguri. Aici m-au impresionat topicurile gen: "Daca nu mai stii ce sa scrii pe blog, iti dam noi idei" ( la Kg as adauga eu). " Vrei sa treci la profesionisti? Intra aici sa cauti un host". Da, goluri esentiale despre lumea blogurilor.
Am gasit si multe bloguri foarte placute, comice, pline de viata, ganduri frumoase, ganduri profunde etc. Toate bune si frumoase pana aici, bine, bine unele si proaste.
Am citit pe net ca trebuie sa urmaresti 2-3 blogeri inainte sa te apuci de scris, sa vezi pe ce drum/stil/tip de injuraturi mergi. Eu nu am urmarit nici un bloger si am si tendinta de a ocoli parerile "radicale" sa nu devin Pi R la a doua (patrat), in fine, ideea e ca sunt satul de pareri radicale din viata de zi cu zi si nu am rabdare sa le citesc si pe net. Pareri radicale am si eu destule, dar imi trebuie o audienta tembela ca sa le scot in evidenta. " Aduna 10 prosti si.........minuni"
Dilema e dilema. Ce scriu?? Litere, cuvinte, propozitii, fraze, ideii, tampenii, cacaturi, refulari???? Am cu ce sa umplu golul, am un text pentru o " nisa cu lacule" ( un alt termen prin lumea blogerilor) Un fel de cacat roz cu picatele si miros de acadea.
Totul a fost in zadar, poate maine va fi mai bine.
Asa o fi??? Sigur va fi!

Un comentariu:

  1. heh...cam prin asta am trecut si eu. mi-am facut un blog apoi am zis "ok? now what?". m-am hotarat sa nu merg pe o idee anume. scriu ce vreau. pareri, ganduri, critice, bancuri etc. impartasesc. cine vrea sa "ma" citeasca, sa o faca. cine nu...internetu-i mare :)

    RăspundețiȘtergere