14.03.2010

Scrisoare de divort

Daraga mea Conie
Stiu ca psihologul a spus ca nu ar trebui sa existe nici un contact intre noi in perioada de pauza dar nu am mai putut astepta.

In ziua in care ai plecat am jurat ca nu voi mai vorbi cu tine vreodata dar erau vorbe spuse la manie. Totusi, nu am vrut sa fiu eu primul care face pasul. In fanteziile mele tu erai cea care ar fi venit taras inapoi la mine. Banuiesc ca mandria mea masculina avea nevoie de asta. Dar acum observ ca mandria mea m-a costat multe lucruri. M-am saturat sa ma prefac ca nu mi-e dor de tine. Nu-mi mai pasa ca voi arata ca un prost. Nu-mi mai pasa care din noi face primul pas atata timp cat unul din o face. Poate ca a venit timpul sa ne lasam inimile sa vorbeasca la fel de tare cum o face durerea fiecaruia.

Uite ce zice inima mea: “ nu exista nimeni ca tine, Connie. Te vad in ochii si sanii tuturor femeilor pe care le intalnesc dar…ele pur si simplu nu sunt tu.. Nici macar pe aproape.”

Acum doua saptamani am intalnit o fata la Flamingoes si am adus-o acasa la mine. Nu iti zic asta ca sa te ranesc ci doar sa iti arat cat de disperat sunt. Era tanara, poate 19 ani, cu un corp perfect pe care doar tineretea sau o copilarie petrecuta pe gheata ti-l pot da. Vreau za zic…un corp perfect. Sani cum nu ti-ar veni sa crezi si un fund care te scoate din minti. Visul oricarui barbat, nu?

In timp ce stateam pe canapea si ea imi facea un sex oral ma gandeam la lucrurile pe care le-am consideret importante in viata noastra. Toate sunt atat de superficiale. Ce inseamna un corp perfect? O face mai buna in pat? In cazul asta , da dar intelegi la ce ma refer. O face o persoana mai buna? Are o inima mai buna decat potrivit de draguta Connie a mea? Ma indoiesc. Si stii…nu m-am gandit niciodata la asta. Nu stiu..poate m-am maturizat putin.

Dupa ce i-am umplut gura cu peste jumate de sticla de iaurt ma gandeam… “De ce ma simt atat de secatuit si gol?” nu era vorba de tehnica ei perfecta sau de pofta ei nerusinata si nesatula. Era altceva…un sentiment sacaitor de pierdere. De ce parea incomplet? Si atunci mi s-a aprins beculetul. Nu m-am simtit la fel pentru ca tu nu erai acolo sa privesti. Intelegi ce vreau sa zic? Nimic nu mai este la fel fara tine. Dumnezeule, Connie, pur si simplu innebunesc fara tine. Si tot ce fac imi aduce aminte de tine.

Iti amintesti de mama aia singura pe care am intalnit-o la Holiday Inn anul trecut? Ei bine, a trecut pe la mine saptamana trecuta cu o tava de lasagna. A zis ca isi imagina ca nu mai mananc bine fara sa am o femeie prin preajma. Nu am stiut ce a vrut sa zica pana mai tarziu; dar nu asta e adevarata poveste. Oricum, am baut cateva pahare de vin si m-am trezit in vechiul nostru dormitor facand sex salbatic. Pur si simplu ceva era in neregula. Mi-a oferit de toate, stii, exact ca o femeie adevarata care nu se plange de greutatea ei sau de cariera si nu se intreaba daca ne aud copii. Si dintr-o data a luat oglinda aia veche de la bunica-ta de pe masuta, a pus-o jos pe podea si ne-am asezat pe ea ca sa ne putem privi si a fost foarte excitant dar m-a intristat pentru ca nu m-am putut abtine sa nu ma intreb “ De ce Connie nu a pus niciodata oglinda pe podea? Am avut vechitura aia timp de 14 ani si niciodata nu am folosit-o ca o jucarie sexuala.”


Sambata sora ta a venit pe aici cu o copie dupa ordinul de restrictie. Vreau sa zic.. Vicki este un copil dar are asa un cap frumos pe umerii aia si a fost o adevarata prietena pentru mine in aceasta dureroasa perioada. Mi-a dat tot felul de sfaturi despre tine si despre femei in general. Ea tot incearca sa ne impacam. Chiar asa face, Connie.

Asa ca am facut impreuna o baie fierbinte si am vorbit despre vremuri mai vesele. Si uite-o pe adolescenta asta, cu acelasi ADN ca tine si tot ce pot sa fac este sa ma gandesc cat de mult seamana ea cu tine cand aveai 18 ani. Si asta aproape ma face sa plang. Si se pare ca lui Vicky ii place sexul anal si asta m-a facut sa ma gandesc de cate ori am facut presiuni asupra ta sa incercam si cum probabil asta a dus la creearea tensiunilor dintre noi. Dar observi ca, chiar si cand sunt in sor-ta tot ce pot sa fac este sa ma gandesc la tine? E adevarat Connie. In inima ta cu siguranta stii asta. Nu vrei sa incepem din nou? Doar uita toate neplacerile si hai sa facem un nou inceput. Eu cred ca putem. Daca si tu simti la fel, te implor, da-mi un semn.

Daca nu , poti macar sa imi spui unde dracu ai pus telecomanda?


Cu dragoste,

Dan

4 comentarii:

  1. Am vazut exemplare de prosti la viata mea cu sutele,dar asta e cel mai cel dintre toti:)):)):))

    RăspundețiȘtergere
  2. @anonim: Nu e vorba de prostie ci despre a te razbuna pe cineva care incearca sa te puna intr-o postura ciudata.
    E o scrisoare plina de aluzii despre placere venita dintr-un lucur naspa.

    RăspundețiȘtergere
  3. E o super scrisoare :)) am ras o gramada :))) "am fu***-o pe sor-ta, vrei sa ne impacam?" :))

    RăspundețiȘtergere